Ugrás a tartalomra

Csoportvezető szakács (Chef de Partie)

Uplift Your Career with Corinthia Budapest!

Főbb feladatok:

  • A szálloda vendégei által rendelt ételek, menük, büfék magas minőségű elkészítése és optimális tálalása.
  • Nemzetközi elvárásoknak megfelelő minőségű és választékú gasztronómiai kínálat kialakítása, új gasztronómiai stílusok nyomon követése és a kínálatba való beépítése
  • A konyhai dolgozók munkájának beosztása, a napi termelés megszervezése, lebonyolítása és ellenőrzése
  • Raktárkészlet figyelése, a szükséges rendelések szervezése és ellenőrzése
  • HACCP rendszer szerinti működés betartása és betartatása

Elvárások:

  • Legalább 3 éves releváns szakmai tapasztalat preferáltan 5-csillagos szállodai környezetben
  • Szakirányú végzettség
  • Receptúrák, konyhatechnikai eljárások ismerete
  • Angol nyelvtudás (előny)

Juttatások:

  • Luxus szállodai munkakörnyezet
  • Juttatási csomag szervizdíjjal, borravalóval és cafeteriával
  • Térítésmentes személyzeti étkezés a műszak alatt
  • Magán egészségbiztosítás
  • Munkaruha mosoda szolgáltatással
  • Nemzetközi Corinthia kedvezmények
  • Munkavállalói elismerési díjak és események
  • Tanulási és fejlődési lehetőségek

A jelentkezéshez kérjük csatolja magyar és angol nyelvű szakmai önéletrajzát.

CORINTHIA BUDAPEST, HUNGARY

Csoportvezető szakács (Chef de Partie)

Budapest
Pest
Teljes munkaidős
3 -5 év tapasztalat
Szakmunkásképző

Frissítés dátuma: 26.11.2024

Állás megosztása