Ugrás a tartalomra

L&D Project Manager

L&D ProjektmenedzserReklám-, és médiaügynökség Budapest
Az Ön új cége
A L&D Projektmenedzser pozíció egy komplex tudást igénylő állás, amit budapesti szolgáltató partnerünk keres most csapatába.
Az Ön új pozíciója
A L&D Projektmenedzser pozícióban feladata lesz szervezeti diagnózis készítése, szervezetfejlesztési koncepció megalkotása, KPI-ok és teljesítményértékelési rendszer meghatározása, belső-, külső-, és e- learning képzések szervezése és menedzselése. Továbbá a feladatai közé fog tartozni a munkakörrel kapcsolatos kompetenciák megfogalmazása, belső kapcsolatrendszer feltérképezése és értékelése, valamint a munkavállalói elkötelezettséget-, tudást-, és felkészültséget mérő rendszerek kialakítása.
Mire van szüksége a sikerhez
A L&D Projektmenedzser pozíció betöltéséhez szükséges minimum 2-5 év tapasztalat hasonló területen. Szükség van felsőfokú végzettségre humán területen, a munkajogi és onboarding területen szerzett tapasztalat pedig előnyt jelent.
Mire számíthat partnerünktől
A vállalat Magyarország vezető reklám- és médiaügynöksége. A fizetés versenyképes.Ezenkívül biztosított 13. havi fizetés, cafeteria, bónuszok és magánegészségügyi támogatás.
Mit kell tennie mostAmennyiben érdekesnek találta a lehetőséget, kattintson a ‘jelentkezem’ gombra és küldje el nekünk frissített önéletrajzát.

L&D Project Manager

Budapest
Teljes munkaidős

Frissítés dátuma: 19.09.2024

Állás megosztása

Hasonló állások

Székesfehérvár
Debrecen
Rácalmás
Budapest
Debrecen