Skip to main content

Napelemparkok tervezésével, teljeskörű kivitelezésével és ehhez kapcsolódó egyéb tevékenységekkel foglalkozó cég megbízásából keresünk munkatársat az alábbi pozícióba:

PROJEKTMENEDZSER

Az ideális jelölt legalább 3 év terepen szerzett szakmai tapasztalattal rendelkezik erősáramú kivitelezési munkák terén, és több főből álló csapat vezetésében is jártasságot szerzett.

Olyan munkatársat keresünk aki felelős lesz a projektek teljes körű irányításáért a kezdeti tervezéstől a sikeres befejezésig.

Az álláshoz tartozó elvárások:
Legalább 3 év szakmai tapasztalat erősáramú kivitelezési munkák terén
Több fős csapat vezetésében szerzett tapasztalat
Kiváló személyzetkezelési és vezetői készségek
Jó megfigyelő képesség, gyors és hatékony problémamegoldó készség
Eredményorientált hozzáállás

Főbb feladatok, munkák:

Projektvezetés a projekt kezdetétől a végéig: Ön fogja meghatározni és irányítani a projekt minden szakaszát, biztosítva a határidők és a minőségi elvárások teljesítését.
A projekt céljainak meghatározása a társaság igényei alapján: Szoros együttműködésben a társaság vezetésével a projekt célkitűzéseinek pontos meghatározása.
Részletes munkaütemterv kidolgozása: Az ütemterv elkészítése és nyomon követése, hogy minden tevékenység az előírt időben és módon történjen.
A projektcsapat tagjainak vezetése, koordinálása és motiválása: Csapatának irányítása és támogatása, hogy a lehető legjobb teljesítményt nyújtsák.
A munkaütemterv és a meghatározott költségvetés betartásának ellenőrzése: Folyamatos felügyelet és szükség esetén beavatkozás a költségvetés és az ütemterv betartásának érdekében.
Kommunikáció a projektcsapat tagjaival, alvállalkozókkal, társaság vezetésével stb.: Hatékony kommunikáció és együttműködés a projekt minden résztvevőjével.

Amit kínálunk:

Főállású munkakör
Versenyképes jövedelem (700 000 Ft-tól)
Hosszú távú, biztos munkahely

Ha Ön egy elkötelezett, eredményorientált szakember, aki kész arra, hogy kihívásokkal és innovációkkal teli projekteket vezessen és sikerre vigyen, várjuk jelentkezését!

Munkavégzés helye

8761 Pacsa, Rákóczi Ferenc utca 39.

Jelentkezés

Amennyiben a fenti hirdetésünk kihívást és motivációt jelent az Ön számára, kérjük, küldje el magyar nyelvű fényképes önéletrajzát a JELENTKEZÉS AZ ÁLLÁSRA gombra kattintva!

PROJEKTMENEDZSER

Pacsa, 8761 Magyarország
Full time

Published on 11.09.2024

Share this job now