Skip to main content

HR asszisztens - VI. kerületi diákmunka - Br. 1800 Ft/óra

HR asszisztens - VI. kerületi diákmunka - Br. 1800 Ft/óra
Leírás: Csatlakozz a Burger King, Bellozzo és Anna Café HR csapatához és szerezz valódi tapasztalatot a HR világában!
Fiatalos és dinamikus csapatunkba keresünk olyan lelkes kollégát, akik szeretné kipróbálni magát a toborzás és adminisztráció területén. Ez egy fantasztikus lehetőség, amely nemcsak izgalmas feladatokat kínál, hanem kiváló referencia is lehet a jövőbeni karrieredhez!
Feladat:

Feladataid változatosak és izgalmasak lesznek:

  • Toborzási folyamatok támogatása: Megtanulhatod, hogyan szűrjük a beérkező önéletrajzokat, részt veszel telefonos előszűrésben és interjúkat szervezel.
  • E-mailek és kapcsolattartás: Fontos szereped lesz a kommunikációban, kapcsolatot tartasz az éttermekkel az interjúk eredményéről és segítesz a beérkező levelek rendezésében.
  • Adminisztrációs feladatok: Szerződések és dokumentumok lefűzésében, valamint a HR-adatbázis naprakészen tartásában is számítunk a segítségedre.

Ezeken keresztül fejlesztheted a kommunikációs, szervezési és adminisztratív készségeidet, és betekintést nyerhetsz a HR izgalmas világába!

Ne hagyd ki ezt a remek lehetőséget, hogy a Fusion Zrt. HR osztályán kamatoztathasd tudásodat!"

Óradíj: 1800

Requirements: 

Feltétel:

  • Érvényes nappali tagozatos diák jogviszony igazolás (passzív jogviszony igazolás esetén 25 év alatti diákok jelentkezését tudjuk elfogadni)
  • Heti minimum 20 óra vállalása
  • Számítógépes és Office ismeretek