Skip to main content

CHEF

MIVEL FOGSZ FOGLALKOZNI?

  • A szervizkonyha 8 fős csapatának dinamikus összehangolása, motiválása és irányítása, gyors és higgadt, professzionális döntéshozatal a teljes konyhai csapat nevében és vészhelyzetben bármelyik pálya átvétele.
  • A mis-en alapos és az apró részletekre kiterjedő kóstolása és ellenőrzése szerviz előtt.
  • Az összes elkészült fogás ellenőrzése időzítés, íz, hőfok, minőség és tálalás szempontjából, az utolsó simítások személyes elvégzése.
  • Vendégközpontú, szoros munkakapcsolat az étteremvezetővel a tökéletesnél is jobb vendégélmény érdekében.
  • Az egészségügyi és biztonsági standardek, higiéniai normák maradéktalan betartatása.

A POZÍCIÓ BETÖLTÉSÉHEZ SZÜKSÉGES...

  • Középfokú végzettség.
  • Legalább 5 évet dolgoztál már egy nagy forgalmú, magas vendégszámú nívós étteremben Magyarországon vagy külföldön.
  • A konyhai folyamatok átlátása (kiemelten a tálalást tekintve) elengedhetetlen a munkához.
  • Magabiztos kommunikáció angol nyelven.
  • Kiemelkedő management és kommunikációs képesség, vendég orientáltság és professzionális hozzáállás.

AZ ÁLLÁS BETÖLTÉSÉHEZ ELŐNYT JELENT:

  • Releváns Expeditor Chef tapasztalat nagy tempójú munkakörnyezetben.

AMIT A PARTNERÜNK KÍNÁL SZÁMODRA:

  • Magyarországon a szférában legmagasabb alapbért biztosítják.
  • Hosszú távú munkalehetőség, előrelépési lehetőséggel.
  • Személyzeti étkezés.
  • Szakmai fejlődési lehetőség.
  • Rugalmas munkaidőbeosztás, garantált két nap szabadnap egy héten.

Munkavégzés helye:

  • Budapest 1. kerület

Munkaidő:

  • Heti 4-5 munkanap, körülbelül havi 200 óra.

Amennyiben a hirdetés felkeltette az érdeklődésedet, jelentkezz frissített

magyar önéletrajzod csatolásával az alábbi gombra kattintva!

A jelentkezéssel elfogadod a Beck and Partners Kft. adatvédelmi tájékoztatóját.